MATEXPO neemt digitaal radiocommunicatieplatform van Harelbeekse communicatiespecialist GTV in gebruik.

MATEXPO rekent opnieuw op Harelbeekse communicatiespecialist GTV voor haar radiocommunicatie.

Ga verder

B-Fleet - Onbeperkt bellen en sms'en tussen alle collega's

Interesse in een voordelig mobiel aanbod op maat van uw bedrijf, waarmee u onbeperkt kan bellen en sms'en onder collega's?

Ga verder

Vacature: logistiek medewerker

Wegens onze groei zoeken wij een logistiek medewerker telecom om ons logistiek team te versterken. Zegt werken in een moderne werkomgeving je wel iets? Klik hier en ontdek al onze vacatures.

Ga verder

GTV lanceert Cloud Telefonie

Cloud Telefonie is telefonie in de cloud waarbij u IP-telefonie als een dienst afneemt. Het grote voordeel is dat u op deze manier toegang heeft tot alle nodige telefoniefunctionaliteiten volgens het pay per use-principe, zonder dat u moet investeren in een eigen IP-centrale.

Ga verder

GTV, Gold Partner van Milestone

Wij zijn dan ook verheugd u te mogen melden dat GTV Telecom sinds kort een certificatie heeft verkregen van haar status als Gold Partner van Milestone.

Ga verder

GTV behaalt de "Cisco Select Partner" status

Vanaf heden is GTV een Cisco Select Certified Partner geworden. Deze certificering is door Cisco toegekend op basis van de daarvoor door GTV behaalde examens die garant staan voor de benodigde kennis van Cisco producten alsmede vanwege de activiteiten van GTV op het gebied van verkoop, installatie en ondersteuning van Cisco oplossingen.

Ga verder

GTV is gecertifieerd tot Advanced Solution Provider for Small Business

GTV Telecom verkreeg een certificatie van haar status als Advanced Solution Provider for Small Business binnen het Unify Partner Program. Deze erkenning is voor GTV de bekroning voor onze langdurige samenwerking met Unify.

Go Forward, het partnerprogramma van Unify, is bedoeld om klanten de kwaliteit te garanderen van de geleverde oplossing.

Ga verder

GTV behaalt de "EXTREME Gold Partner" status

Vanaf heden is GTV een EXTREME Gold Partner geworden. Deze certificering is door EXTREME toegekend op basis van de benodigde kennis van EXTREME producten alsmede vanwege de activiteiten van GTV op het gebied van verkoop, installatie en ondersteuning van EXTREME oplossingen.

Ga verderPrint Printvriendelijke paginaGTV | Gentsesteenweg 125 | 8530 Harelbeke | T 056 730 730 | F 056 730 731 | www.gtv.be | info@gtv.be | | Algemene Voorwaarden