***Long- en Short Range communicatie!***

Communicatiesystemen voor verschillende doeluiteinden. Een communicatie set voor Long Range of Short Range dat ideaal is voor in gebieden met veel lawaai. Deze combinatie biedt een oplossing.

Ga verder

Achteruitrijcamera voor uw bestelwagen / kampeerwagen

Wist dat u bij GTV ook terrecht kunt voor installatie van interfaces en achteruitrijcamera's?
Verzorgde installatie in ons montage-centrum of bij u ter plaatse.
Zowel voor oudere als nieuwe voertuigen. Zowel wagens als bestelwagens.

 

 

Ga verder

De veiligste manier van communiceren voor én na Corona

Corona dwingt iedereen om nieuwe manieren van communicatie te implementeren in de dagelijkse werking. GTV heeft radiocommunicatiesystemen die u en uw medewerkers toelaten de social-distancing maatregelen te respecteren!

Ga verder

Draadloze intercoms voor oldtimers en moto's

Midland draadloze intercoms

Intercom-headset zonder helm, voor oldtimers.

Deze Midland BT draadloze intercom is het perfecte systeem voor oldtimers-liefhebbers.

Ga verder

OLDTIMERSEIZOEN - TRIPMASTER- RALLY DASH

De Rally Dash is een professionele tripmaster ontworpen voor rally en enduro, speciaal voor gebruik in de auto. In tegenstelling tot andere tripmasters is de Rally Dash Tripmaster compact en elegant waardoor hij onopvallend kan worden gemonteerd op het dashboard van uw oldtimer. 

Deze Tripmaster is volledig stof-en waterdicht waardoor hij uiterst geschikt is voor gebruik in een cabrio of barchetta.

De Rally Dash meet de afgelegde afstand en snelheid en houdt de rallytijd bij. De Rally Dash Tripmaster doet al deze functies dankzij de GPS-ontvanger. 

De Tripmaster is modulair en hiervoor eenvoudig uit te breiden met een 2de scherm of extra accessoires zoals een mountingkit zodat u de afstandsbediening op een plaats naar keuze kan bevestigen. 

Ga verder

Radiocommunicatie oplossingen voor op de werf

Ook recent de pakkende uitzending gezien van ‪‎mijoverkomthetniet‬ op Eén?

Ga verder

GTV nu ook uw Partner voor KMO in de Cloud

KMO in de Cloud wordt nu verkocht, geïnstalleerd en volledig beheerd door GTV. GTV zal uw infrastructuur grondig analyseren en zal steeds klaarstaan om u te helpen bij implementatie en al uw vragen achteraf. Lees meer hier

Ga verder

GTV lanceert Cloud Telefonie

Cloud Telefonie is telefonie in de cloud waarbij u IP-telefonie als een dienst afneemt. Het grote voordeel is dat u op deze manier toegang heeft tot alle nodige telefoniefunctionaliteiten volgens het pay per use-principe, zonder dat u moet investeren in een eigen IP-centrale.

Ga verder

GTV, Gold Partner van Milestone

Wij zijn dan ook verheugd u te mogen melden dat GTV Telecom sinds kort een certificatie heeft verkregen van haar status als Gold Partner van Milestone.

Ga verder

GTV behaalt de "Cisco Select Partner" status

Vanaf heden is GTV een Cisco Select Certified Partner geworden. Deze certificering is door Cisco toegekend op basis van de daarvoor door GTV behaalde examens die garant staan voor de benodigde kennis van Cisco producten alsmede vanwege de activiteiten van GTV op het gebied van verkoop, installatie en ondersteuning van Cisco oplossingen.

Ga verder

GTV is gecertifieerd tot Advanced Solution Provider for Small Business

GTV Telecom verkreeg een certificatie van haar status als Advanced Solution Provider for Small Business binnen het Unify Partner Program. Deze erkenning is voor GTV de bekroning voor onze langdurige samenwerking met Unify.

Go Forward, het partnerprogramma van Unify, is bedoeld om klanten de kwaliteit te garanderen van de geleverde oplossing.

Ga verder

GTV behaalt de "EXTREME Gold Partner" status

Vanaf heden is GTV een EXTREME Gold Partner geworden. Deze certificering is door EXTREME toegekend op basis van de benodigde kennis van EXTREME producten alsmede vanwege de activiteiten van GTV op het gebied van verkoop, installatie en ondersteuning van EXTREME oplossingen.

Ga verderPrint Printvriendelijke paginaGTV | Gentsesteenweg 125 | 8530 Harelbeke | T 056 730 730 | F 056 730 731 | www.gtv.be | info@gtv.be | | Verkoopsvoorwaarden | Privacy