Bedrijfsvoorstelling
Ontdek alle diensten waar GTV u mee van dienst kan zijn.
Werken bij GTV?

Wegens onze groei zoekt GTV diverse medewerkers zoals logistieke medewerkers / magazijniers.

Zegt werken in een moderne werkomgeving je wel iets? Klik hier en ontdek al onze vacatures.

Ga verder

Traceer en volg uw fiets, e-bike, motor ...

Is uw fiets gestolen of weet u niet meer waar uw voertuig zich bevindt?

Met de nauwkeurige locatiebepaling van de Syco TRC GPS trackers vindt u al uw kostbare bezittingen in no-time terug. Uniek aan de Syco GPS tracker is de lange levensduur van 10 jaar,  de wereldwijde dekking en de stof- en waterdichtheid.

Ga verder

Voorkomen dat u slachtoffer van een carjacking wordt kunnen we niet ...

... preventie en lokaliseren kunnen we des te beter.

Wanneer uw wagen gestolen wordt bent u vaak ook persoonlijke spullen kwijt en is het een lastige zaak om bepaalde dingen weer in orde te brengen.

Ga verder

Een kleine stap naar optimale zakelijke communicatie

Dit krachtige telefoonsysteem biedt vele handige functies en maximale flexibiliteit. Er kunnen maar liefst 20 gebruikers in het systeem worden geregistreerd en het is mogelijk om meerdere telefoongesprekken parallel te voeren.  Bovendien kunt u dankzij de geïntegreerde TAPI-interface en CTI-toepassing de telefoon eenvoudig synchroniseren met uw computer en uw Outlook-contactpersonen importeren.

Ga verder

GTV lanceert Cloud Telefonie

Cloud Telefonie is telefonie in de cloud waarbij u IP-telefonie als een dienst afneemt. Het grote voordeel is dat u op deze manier toegang heeft tot alle nodige telefoniefunctionaliteiten volgens het pay per use-principe, zonder dat u moet investeren in een eigen IP-centrale.

Ga verder

GTV, Gold Partner van Milestone

Wij zijn dan ook verheugd u te mogen melden dat GTV Telecom sinds kort een certificatie heeft verkregen van haar status als Gold Partner van Milestone.

Ga verder

MATEXPO neemt digitaal radiocommunicatieplatform van Harelbeekse communicatiespecialist GTV in gebruik.

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers. Blikvanger is een MATEXPO Demozone van meer dan 3ha waar de bezoeker voortdurend live demonstraties ziet en zelf machines kan testen.

Ga verder

NEXEDGE, geavanceerde digitale radio van Kenwood

Tot voor kort waren bijna alle walkietalkies analoog. De digitale NEXEDGE walkietalkies werken volledig digitaal en bieden een aantal voordelen ten opzichte van de huidige analoge toestellen.

NEXEDGE is de nieuwste generatie geavanceerde digitale radio van Kenwood. Digitale walkie-talkies bieden veel mogelijkheden, maar hoeven niet per definitie ingewikkeld te zijn.

Ga verder

Slimmer en sneller werken – en alles volledig op maat

De manier waarop de wereld zakendoet verandert in snel tempo - en de communicatietoestellen op uw kantoor dienen dat te zien bij te benen. Daarom hebben wij de verbazingwekkende nieuwe Maxwell 10 ontwikkeld. De Maxwell is een alles-in-één zakelijk communicatiewonder dat alles kan, van kwalitatief hoogwaardige vaste, draadloze en handsfree telefonie, tot videoconferenties, e-mail, surfen op het web, zakelijke apps en nog veel meer.

Ga verder

GTV behaalt de "Cisco Select Partner" status

Vanaf heden is GTV een Cisco Select Certified Partner geworden. Deze certificering is door Cisco toegekend op basis van de daarvoor door GTV behaalde examens die garant staan voor de benodigde kennis van Cisco producten alsmede vanwege de activiteiten van GTV op het gebied van verkoop, installatie en ondersteuning van Cisco oplossingen.

Ga verder

GTV erkend als "Motorola Authorized Partner"

GTV is erkend als "Motorola Authorized Partner" dankzij de activiteiten van GTV op het gebied van verkoop, installatie en ondersteuning van professionele Motorola Wifi Netwerken (WLAN).

Ga verder

GTV is gecertifieerd tot Advanced Solution Provider for Small Business

GTV Telecom verkreeg een certificatie van haar status als Advanced Solution Provider for Small Business binnen het Unify Partner Program. Deze erkenning is voor GTV de bekroning voor onze langdurige samenwerking met Unify.

Go Forward, het partnerprogramma van Unify, is bedoeld om klanten de kwaliteit te garanderen van de geleverde oplossing.

Ga verder

KV Kortrijk kiest voor GTV digitale radiocommunicatie

Eersteklasser KV Kortrijk en de Harelbeekse communicatiespecialist GTV lanceren digitaal radiocommunicatieplatform.

Ga verder

Knopjes zijn verleden tijd

De Pioneer SPH-DA120 is de nieuwe beste vriend van je smartphone.

Zijn grote, gebruiksvriendelijke 6.2” WVGA touchscreen laat je je apps bedienen en gebruiken in alle veiligheid en comfort. Daarbij houdt de SPH-DA120 je voortdurend verbonden via Bluetooth, AppRadio Mode, MirrorLink of Apple CarPlay.

Ga verder

iPhone defect? GTV weet raad !

Heeft u uw iPhone laten vallen en hierdoor last van een gebroken beeldscherm? Laat uw batterij het na enkele minuten reeds afweten? Of functioneert de trilbatterij niet naar behoren?

Als service- en herstelcenter kan GTV zorgen voor de herstelling van uw iPhone!

Ga verder

Knack Roeselare gaat in zee met GTV voor volledig digitale radiocommunicatie

Nu het nieuwe volleybalseizoen 2015-2016 zich op gang trekt, heeft het volleyteam KNACK Roeselare – vorig jaar nog landskampioen –  gekozen voor een samenwerking met communicatiespecialist GTV om zo hun communicatie nog beter te kunnen organiseren.

Ga verderPrint Printvriendelijke paginaGTV | Gentsesteenweg 125 | 8530 Harelbeke | T 056 730 730 | F 056 730 731 | www.gtv.be | info@gtv.be | | Algemene Voorwaarden