Auto- en motorsport ~ Accessoires

Parrot Handsfree carkits
Ref
Ik wens meer info / offerte

CK3100

Lees de informatie van uw telefoon op het LCD-scherm

Deze carkit toont de informatie van uw mobiele telefoon op het LCD- scherm: nummer via inkomend gesprek, telefoonboek, laatst gebelde nummer... Handig: het scherm kan geïnstalleerd worden op het dashboard, waar u maar wilt, en biedt een optimale gezichtshoek voor extra comfort en leesbaarheid. 

Kies een carkit die perfect past in uw auto, voor uitstekende geluidskwaliteit

De speakers van de auto geven de stem van de contactpersoon perfect weer. De microfoon pikt de stem op en filtert het omgevingsgeluid. De autoradio wordt automatisch onderbroken als u gebeld wordt, ten behoeve van een goed verstaanbaar gesprek. 

Bel veilig, dankzij de spraakherkenning

Wanneer de gebruiker plaatsneemt in zijn auto, zet hij het contact aan en de carkit brengt onmiddellijk de verbinding met de telefoon tot stand. Dankzij de functie spraakherkenning dicteert hij een naam, en de carkit belt automatisch het nummer van de betrokken persoon. Absoluut veilig !

Kies een universele bluetoothoplossing

De CK3100 LCD is compatibel met alle op de markt verkrijgbare Bluetooth telefoons.

MKi9200

Luister in de auto naar uw digitale muziek

De Parrot MKi9200 heeft talent voor muziek. Hij wordt geleverd met een speciale kabel en past zich aan alle muziekbronnen aan: iPod, iPhone, USB-sleutel, Bluetooth-Stereo, (A2DP telefoon, MP3-speler of iedere andere analoge draagbare muziekspeler. De Parrot MKi9200 heeft bovendien een SD/HC compatibele SD-kaartlezer aan de zijkant van het scherm. De MKi9200 toont de complete afspeellijst met de naam van de artiest, de titel van de song en zelfs de hoes van het bijhorende album in kleur, wanneer deze in de iPod, iPhone of op de USB-sleutel is opgeslagen. De muziek wordt afgespeeld op alle luidsprekers van de auto zodat de bestuurder en passagiers kunnen genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit en de adembenemende effecten van de Virtual SuperBass en de Sound Spatializer.

Het Mki assortiment is onder officiële Apple licentie ontwikkeld

Om in de auto handsfree te telefoneren met uw iPhone, activeert uw bluetooth zodat uw toestel verbinding maakt met de Parrot MKi. Uw telefoonboek zal vervolgens met de MKi worden gesynchroniseerd. Om naar de muziek van uw iPhone en uw iPod te luisteren, sluit u hem gewoon aan met de kabel van de Parrot MKi. Via de draadloze afstandsbediening krijgt u toegang tot uw afspeellijst. In de auto kunt u altijd handsfree telefoneren met uw bluetooth mobiele telefoon. Tijdens een telefoongesprek wordt de muziek automatisch onderbroken om na het gesprek weer te worden hervat.

Dubbele microfoon voor heldere gespreksweergave

Om een optimale geluidskwaliteit te garanderen wanneer u telefoneert, combineert Parrot MKi9200 de technologie van de dubbele microfoon met een nieuw signaalverwerkingssoftware (DSP-3) die alle geluiden uit de omgeving onderdrukt, evenals de geluiden die in het interieur van de auto waarneembaar zijn. Voor maximaal luistercomfort worden de telefoongesprekken weergegeven via de voorste luidsprekers van de auto. De Parrot MKi9200 is een bluetoothhandsfreesysteem dat compatibel is met alle automerken en dat functioneert met alle merken van mobiele telefoons.
Print Printvriendelijke paginaGTV | Gentsesteenweg 125 | 8530 Harelbeke | T 056 730 730 | F 056 730 731 | www.gtv.be | info@gtv.be | | Verkoopsvoorwaarden | Privacy